Dues iniciatives per reduir l’impacte de la cancel·lació del MWC Barcelona 2020

Conjuntament amb els principals agents econòmics de la ciutat, s’impulsa la Barcelona Opportunity Week, una proposta hotelera, gastronòmica i cultural per atraure nous visitants i mantenir els que ja havien contractat el viatge. Aquesta acció s’afegeix a la iniciativa que ha impulsat el sector dels emprenedors de la ciutat, les jornades Barcelona Tech Spirit, que formen part de la Barcelona Tech City. L’Ajuntament hi dona suport per mantenir les activitats programades per a inversors i empreses tecnològiques.

14/02/2020 18:40 h

Ajuntament de Barcelona

En la reunió d’aquest matí amb els principals agents econòmics de la ciutat s’han analitzat els efectes de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) 2020. Les dues iniciatives proposades tindran lloc durant els dies en què s’havia de celebrar el congrés per reduir al màxim l’impacte en la ciutat de la cancel·lació.

Ja estava tot preparat per a l’edició d’aquest any, però l’objectiu és ser positius i començar a preparar l’edició del 2021 i les següents perquè siguin les millors de la història.

Etiquetes associades a la notícia