El Barcelona Districte Cultural torna amb una programació molt ambiciosa

El Barcelona Districte Cultural torna a Barcelona per omplir la primavera de cultura. Del 10 de febrer al dia de la cloenda, el 29 de maig, el circuit oferirà una àmplia proposta que engloba 250 funcions d’una quarantena d’espectacles en viu de teatre, dansa, música, circ i cinema.

09/02/2021 14:43 h

Ajuntament de Barcelona

Obertes a tots els públics, les diferents actuacions tindran lloc en 29 centres cívics i equipaments de proximitat dels deu districtes de la ciutat. Enguany el cicle presenta la programació més ambiciosa fins al moment: no només oferirà 27 espectacles nous, sinó que també en recupera 17 que es van ajornar durant les dues darreres edicions a causa de la covid-19. Així mateix, el programa afegeix una vintena de funcions dedicades només al públic escolar.

Àmplia oferta per a públics variats

El circuit, organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, planteja una programació destinada a públics amplis i diversos. Per aquest motiu, hi conviuen títols dedicats al públic adult amb d’altres d’adreçats a un públic més familiar (com Molsa, de la companyia Thomas Noone Dance; Lazuz, de Lazuz Company; Le Fumiste, de la companyia Don Davel, o Interferències, de la Banda Street Groove).

D’altra banda, l’àmbit teatral reflecteix la diversitat de temes, estètiques i estils que defineixen aquesta edició, amb títols que viatgen des d’Els dies mentits o El pequeño poni (Sala Flyhard) fins a El musical (Versió Definitiva) o Amy (& the Orphans) (La Niña Bonita), passant per Llibert Unplugged (Les Llibertàries) o Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth (LAminimAL Teatre).

Les dones, al capdavant de la música

El Barcelona Districte Cultural aposta, aquest 2021, pels espectacles conduïts per dones. Per això, totes les actuacions musicals del circuit estan liderades per dones: Queralt Lahoz, Alba Carmona, Clara Gispert, Anna Andreu, Maria La Blanco, Sara Terraza, La Chunga o Las Karamba. A més, algunes de les funcions reprogramades, com la de les Ketekalles, també tenen dones al capdavant.

Tots els espectacles són gratuïts. D’acord amb les mesures i recomanacions sanitàries vigents, però, s’ha reduït l’aforament dels espais i cal reservar les entrades. Consulteu aquí tota la programació d’actuacions del Barcelona Districte Cultural.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia