El bus a demanda arriba a la zona sud de Torre Baró i Vallbona

El servei de bus a demanda de la ciutat inicia l’activitat a la zona sud de Torre Baró i Vallbona, en una prova pilot que s’allargarà durant sis mesos. Així, El meu Bus Torre Baró Sud - Vallbona Sud substituirà l’actual línia 180 a Nou Barris.

12/09/2022 16:37 h

Ajuntament de Barcelona

El nou sistema de bus a demanda té 34 parades al llarg de Vallbona Sud, Ciutat Meridiana, Torre Baró i la Trinitat Nova, tot i que, a diferència de les línies regulars, les persones usuàries informen amb antelació de l’hora i el punt en què volen ser recollides, així com en quina parada baixaran.

Reservar El meu Bus per aplicació o per telèfon

Les persones usuàries d’El meu Bus han de descarregar-se l’aplicació mòbil gratuïta (disponible a les botigues d’iOS o d’Android) i registrar-s’hi per poder demanar el bus tot indicant el número de parada a la que s’hi pujaran i el destí. La reserva s’ha de realitzar, almenys, amb 10 minuts d’antelació. A més, es pot reservar a través del telèfon gratuït 900 927 575.

L’aplicació elMeuBus també permet cancel·lar una reserva de forma senzilla, consultar l’historial, marcar parades favorites, rebre avisos d’alteració del servei o conèixer el temps d’espera fins a l’arribada del bus demanat.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades