El Bus Turístic torna el 2 de juliol

Les rutes vermella i blava del Bus Turístic tornen a oferir visites guiades per algunes zones de la ciutat, després de l’aturada a causa de la pandèmia.

19/06/2021 16:06 h

Ajuntament de Barcelona

Les rutes vermella i blava del Bus Turístic, les històriques, tornaran a funcionar diàriament amb el recorregut habitual per alguns dels punts més destacats de la ciutat. Els autobusos descoberts circularan a partir de les nou del matí i efectuaran la darrera sortida a les set de la tarda, en intervals de 20 a 30 minuts. Com a la resta del transport públic, la mascareta serà obligatòria.

Els bitllets, per a un o dos dies, ja s’han posat a la venda al web i als punts habituals. Hi funcionarà el sistema d’audioguia en setze idiomes. A cada vehicle hi haurà una persona per informar i atendre els usuaris.

Les dues rutes restablertes, la vermella i la blava, es poden combinar, ja que tenen parades comunes a l’eix de la plaça de Catalunya i el passeig de Gràcia. La ruta vermella inclou també, entre altres, el parc de la Ciutadella, la Diagonal, Montjuïc i el Port Vell. La ruta blava, per la seva banda, també té parades a la Sagrada Família, el Camp Nou, el Tibidabo, Gràcia i Pedralbes.

El servei del Barcelona Bus Turístic funciona des del 1987, sempre amb el model forfet o “puja i baixa”, que permet als usuaris destinar el temps que vulguin a cada parada i reprendre la ruta en tot moment.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia