El CAGG visita l'espai Barcelona Cuida

El Consell Assessor de la Gent Gran ha visitat l'espai d'informació i orientació Barcelona Cuida per conèixer el servei que ofereix i fer-ne observacions i propostes de millora.

11/10/2019 14:50 h

barcelona.cat

El passat dimarts 8 d’octubre, un grup de persones del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona i de les entitats que el composen va visitar l’espai Barcelona Cuida per conèixer de primera mà les seves funcions i els serveis que ofereix.

Així mateix, les tècniques de l’espai van recollir les observacions, reflexions i propostes que va fer el grup de setze persones respecte a les oportunitats i els reptes que presenta l’obertura d’aquest servei.

Aquest espai d’informació i orientació, posat en marxa per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de la Mesura de Govern per una Democratització de la Cura i responent a la demanda de la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores, vol ser un centre de referència per facilitar a la ciutadania la informació que necessiti sobre els serveis i recursos presents al territori en l’àmbit de la cura, donant visibilitat a tots els recursos existents i promovent l’intercanvi i el treball en xarxa.

El web de Barcelona Cuida conté un cercador d’aquests recursos, així com l’agenda d’activitats formatives que tenen lloc a l’espai, situat provisionalment a l’avinguda Marquès de l’Argentera, número 22 (entrant pel pàrquing de l’estació de França).