El CEM Horta celebra el 10è aniversari

El CEM Horta celebra el 10è aniversari, una data molt assenyalada per tots els que en formen part. Per això, de l’11 al 29 de maig han organitzat diverses activitats per a tothom qui n’ha format part durant aquesta dècada d’història.

11/05/2021 11:57 h

Districte Horta-Guinardó

Com a gran novetat i regal del 10è anviersari per a tots els abonats i les abonades, el CEM Horta inaugura un nou espai d’entrenament, Fitness outdoor. Situat al solàrium i equipat amb tot el material necessari per als entrenaments a l’aire lliure, aquest nou espai arriba per a complementar, millorar i donar la volta al concepte del fitness a la instal·lació.

A més, han preparat una graella especial d’activitats dirigides a l’aire lliure. L’opció més segura per gaudir i entrenar, celebrar i divertir-se ara que arriba el bon temps. A més, hi ha un regal assegurat i un segell de participació per al gran sorteig del 10è aniversari cada vegada que es participi en una d’aquestes activitats.

Com a punt culminant a la celebració d’aquests 10 anys, el 29 de maig se celebrarà la Festa del 10è aniversari CEM Horta amb activitats per a totes les edats.

Podeu consultar totes les activitats de celebració del 10è aniversari al web del CEM Horta.

Més informació

Adjunts