El Centre de la Platja i Laludo de la Ciutadella, oberts per vacances

24/07/2023 12:02 h

La Fàbrica del Sol

L’estiu és sinònim de temperatures altes i de més disponibilitat de temps lliure amb la família i els amics. És per això que hi ha dos equipaments municipals que obren les portes especialment en aquestes dates per oferir alternatives de diversió i educació ambiental: el Centre de la Platja i Laludo de la Ciutadella. Ambdós espais formen part de la XEAB, Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona, i estan oberts per vacances.

El Centre de la Platja, l’equipament municipal especialitzat en el litoral barceloní, té en marxa un programa d’activitats molt ric i divers, pensat per apropar els coneixements sobre mars i oceans a tota la ciutadania. Un programa format per tallers, itineraris, projeccions i una exposició que es desplega de dimarts a diumenge, de 10 a 14h. Adults, joves i també infants hi trobaran activitats durant aquest mes agost. Podeu consultar-ne tots els detalls i dades de contacte i d’inscripció al seu programa d’estiu.

De la seva banda, Laludo de la Ciutadella es manté obert i a disposició de les famílies amb infants de 0 a 5 anys. L’espai ha preparat una sèrie d’espais de joc i descans específics: per llegir contes, per descobrir animalons, per expressar-se artísticament… També manté la cessió en préstec de jocs de descoberta per fer, lliurement, per tot el Parc de la Ciutadella. Unes propostes que es poden gaudir en família durant els matins de dilluns a dijous i del cap de setmana.

Podeu consultar el fulletó informatiu per saber-me més detalls i conèixer les singularitats d’aquesta espai compartit de criança.