El comerç d’Horta surt al carrer

Aquest dissabte 1 de juny, la Unió de Botiguers Cor d'Horta organitza una Mostra de Comerç al carrer Tajo de Barcelona. Aquesta fira donarà el tret de sortida al programa d'accions previst per als pròxims mesos, amb el que Cor d'Horta vol lligar encara més estretament veïns i veïnes del barri i les associacions culturals i socials amb el comerç de proximitat.

30/05/2024 18:07 h

Districte Horta-Guinardó

Hi haurà 42 carpes de comerços i associacions, així com un seguit d’actuacions a l’escenari que amenitzaran la jornada. Just davant de l’escenari hi haurà tot un grup de carpes de restauració dels comerços associats, que oferiran els seus productes a tots els assistents.

Durant tot el dia també tindrem una zona d’activitats i tallers variats per famílies amb un especial interès en aquesta edició en deixar un lloc a les mascotes. Durant tot el dia, hi haurà altres activitats com tallers de jocs de taula, pintacares, etc.

A l’escenari podem gaudir amb l’actuació especial de El Batalla dins del cicle de cantautors Cor d’Autor, que organitza conjuntament el Cor d’Horta amb el Centre Cívic Matas i Ramis. La cloenda la posarà un concert les 21.30 h, en què, un cop acabada la Mostra, els comerciants es podran unir i participar també de la festa.