El compromís amb la sostenibilitat turística suma 250 empreses

Els darrers mesos, un total de 248 empreses s’han incorporat al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. Avui, han rebut les distincions que les acrediten, juntament amb les 416 empreses que la renoven, com a entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el canvi climàtic, el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona.

07/05/2021 15:55 h

Ajuntament de Barcelona

El compromís basa la seva metodologia en el treball al voltant dels disset objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Per adaptar-se a la situació actual creada a partir de la pandèmia, s’han incorporat noves mesures relacionades amb la seguretat sanitària i que estableixen protocols reconeguts pel segell Safe Travels, del World Travel & Tourism Council, que es pot sol·licitar a Turisme de Barcelona.

Es tracta del primer segell homologat a escala mundial que reconeix, a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que duguin a terme accions de prevenció i higiene contra la covid-19, amb l’objectiu de generar espais segurs per als viatgers.

Un compromís per a tothom

El Compromís Biosphere respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics, com al desig dels i les visitants de poder respectar al màxim l’entorn on es desplacen. El desplegament d’aquestes mesures incrementa la competitivitat de la destinació Barcelona, formada per la ciutat i les dotze comarques de la província.

El projecte Biosphere s’impulsa juntament amb la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme de Barcelona. La llista d’empreses participants es pot consultar al portal web.

Etiquetes associades a la notícia