El Concurs de Curts Ràpids de Creu Coberta ja té guanyadors

24/01/2015 08:42 h

Sants-Montjuïc TV

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta ja ha entregat els premis Hermes del Comerç, que distingeixen els millors curtmetratges del Concurs de Curts Ràpids Shopping & Shooting de l’eix comercial.

En aquesta segona edició del concurs els participants havien de gravar els curts als comerços de Creu Coberta en només 72 hores i incloure-hi el concepte globus. Segons el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, amb aquest certamen es pretén donar embranzida a dos sectors profundament afectats per la crisi econòmica com el cinema i el comerç. “A la junta hi tenim un gran director de cine que és el Joan Riedwerg, que és l’alma mater d’aquest concurs, i el vam fer amb l’objectiu de donar a conèixer el comerç i el cinema amb més força”, afirma Llanas.

El premiat amb l’Hermes a la millor pel·lícula, dotat amb 2.000 euros gentilesa de l’Ajuntament, va ser per Glovity, de l’equip Els Valents, una paròdia de la coneguda pel·lícula Gravity en la qual els globus prenen vida.

El segon premi ha estat per a Dissidents, una proposta de l’equip Disculpan’s, i el tercer per a He, un curt dirigit per l’equip GPES Conceptual. I l’Hermes al millor director, dotat amb 1.000 euros també gentilesa de l’Ajuntament, va ser per a l’equip GPES Conceptual amb el curt Júlia de Paz.

Entre el jurat d’aquests premis s’hi han pogut veure rostres d’allò més coneguts com Sílvia Munt, Manolo García o Xavier Bru de Sala. També han participat en el lliurament els guanyadors de la primera edició del Concurs de Curts Ràpids de Creu Coberta, que han aprofitat l’acte per presentar el film Begancé, gravat fora de concurs amb l’actor Roger de Gràcia.

L’any que ve els premis Hermes es faran grans, ja que la intenció de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta és que el concurs s’estengui per tota la ciutat.