El Consell Municipal de Benestar Social publica un manifest de rebuig a la detenció dels membres del Govern català

03/11/2017 12:45 h

Toni Duarte Blanco

El Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) ha acordat, en sessió plenària del 2 de novembre, un manifest de rebuig a la decisió judicial que va ordenar ahir l’ingrés a presó de 9 membres del Govern de la Generalitat de Catalunya.

L’escrit destaca la vulneració de les llibertats que suposa aquesta decisió, apel·la al diàleg i destaca l’impacte negatiu que aquests fets suposen per als ciutadans i ciutadanes.

De fet, la resposta de l’Ajuntament de Barcelona davant aquestes detencions ha estat contundent, amb una declaració institucional per demanar l’excarceració immediata de tots els presos polítics.

 

Llegiu a continuació el manifest del CMBS:

“El Consell Municipal de Benestar Social en sessió Plenària de 2 de novembre de 2017

Manifesta el seu rebuig davant la decisió judicial que ha implicat la presó incondicional pels membres del Govern de la Generalitat de Catalunya, ja que suposa una vulneració sense precedents sobre les llibertats i el drets democràtics.

Apel·la al diàleg i a la defensa dels drets i llibertats democràtiques i a les mobilitzacions cíviques i pacífiques a la ciutat de Barcelona i al conjunt del país.

El Consell Municipal de Benestar Social també vol posar de manifest l’impacte negatiu que aquests fets tenen sobre el benestar del conjunt de la ciutadania, i en particular de les persones més vulnerables”.