El Cor d’Horta surt al carrer

El proper 10 de juny, de 10 a 23 h, la Unió de Botiguers Cor d’Horta organitza una Mostra de Comerç al carrer Tajo (entre Baixada de la Plana i Baixada del Mercat).

07/06/2023 09:15 h

Districte Horta-Guinardó

Hi participaran 32 comerços i també hi haurà actuacions a l’escenari que amenitzaran la jornada. Just davant de l’escenari hi haurà carpes de restauració dels comerços associats, que oferiran els seus productes a tots els assistents. En aquesta mateixa zona hi haurà instal·lada una zona chill out i un photocall per qui vulgui immortalitzar la diada.

Durant el matí, a la zona més propera al carrer Baixada de la Plana, tindrà lloc també una Olimpiada familiar en col·laboració amb Horta Esportiva per a que les famílies puguin gaudir de l’esport d’una forma festiva i divertida. Per la tarda, en aquest mateix espai, seran el Diables d’Horta els que prendran el relleu i oferiran les seves activitats pensades per a difondre el món dels diables. Durant tot el dia, hi haurà altres activitats puntuals com ara tallers de jocs de taula, pintacares, etc. La cloenda la posarà un DJ a les 21.30 h. on, un cop acabada la Mostra, els comerciants es podran unir i participar també de la Festa.

Amb aquesta activitat es donarà el tret de sortida al programa d’accions previst per als propers mesos, amb el que la Unió de Botiguers vol lligar encara més estretament veïns i veïnes del barri amb el comerç de proximitat. Aquest programa tindrà el seu màxim exponent amb la festa d’aniversari que tindrà lloc a l’octubre, per celebrar el 30è aniversari de l’entitat.