El cos de bombers de Barcelona lliura les genoveves i medalles al mèrit del 2022

L’acte ha estat presidit per Albert Batlle, cinquè tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, i també hi han assistit Sebastià Massagué, cap dels Bombers de Barcelona; Maite Casado, gerenta de Seguretat i Prevenció, i Pedro Velázquez, cap de la Guàrdia Urbana, entre d’altres representants institucionals i dels cossos de seguretat i emergències.

10/03/2022 12:49 h

Ajuntament de Barcelona

El Saló de Cent de l’Ajuntament ha estat l’escenari, aquest matí, de l’acte de tancament de la celebració de la festa patronal del cos de bombers i bomberes de Barcelona d’aquest any, que és el 8 de març.

En primer lloc, s’han lliurat les tradicionals Genoveves, que són rèpliques d’un antic tanc d’aigua, a 18 persones que es van jubilar l’any 2021 en agraïment de la seva dedicació i contribució a la construcció d’una Barcelona més segura i habitable.

Després s’han entregat 17 medalles d’argent a membres del cos que hi han servit 35 anys, i l’acte s’ha conclòs amb l’entrega d’una placa de reconeixement a l’Escola Collaso i Gil, per la seva dedicació en la posada en marxa del vehicle pedagògic PREvenim!, que apropa els consells de prevenció d’incendis a les escoles.

Els actes patronals d’enguany van començar dimarts, amb l’ofrena floral i l’acte d’entrega de distincions que van tenir lloc a l’Espai Bombers.

Etiquetes associades a la notícia