El festival BCNegra tanca la programació amb un balanç provisional de 35.000 espectadors

31/01/2021 20:07 h

Xavier Amat

Malgrat no haver pogut tirar endavant el festival en els 17 espais previstos per posar en valor la Rambla Negra, la 16a edició del BCNegra, en virtual, tanca amb un seguiment de les activitats que el consolida i projecta com un dels més importants del panorama literari actual. Després de 10 dies de festival i 52 taules rodones, pel plató del Palau de la Virreina de BCNegra han passat 162 participants, dels quals 140 ho han fet de manera presencial i 22 per connexió remota. La xifra provisional del seguiment de la programació és de 35.000 espectadors. La col·laboració amb el sector editorial ha estat clau per garantir l’èxit de l’edició i posar en valor la riquesa del gènere.

El lliurament del premi Pepe Carvalho a l’escriptora nord-americana Joyce Carol Oates, retransmès en directe per betevé, va registrar una audiència de 23.776 espectadors.

Tant si voleu veure alguna activitat que en directe no vàreu poder seguir, com si ja la vàreu veure però ho voleu tornar a fer, sapigueu que totes podran recuperar-se a la carta des del web de BCNegra.