El Godó presenta el millor cartell de la història

21/04/2018 20:41 h

Institut Barcelona Esports

El passat 13 de març es va presentar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona un dels tornejos tenístics més esperats pels amants dels esports de raqueta amb un cartell de luxe i diverses novetats respecte edicions anteriors.

L’Institut d’Esports Barcelona, molt present al torneig

L’Ajuntament, ha distribuït més de 1.600 entrades en centres educatius amb la intenció de promoure el tennis entre els més menuts. Tanmateix, a través de l’Institut Barcelona Esports, disposa d’un estand propi amb activitats sobre esdeveniments i projectes esportius importants en clau barcelonina

Un programa d’activitats molt atractiu
L’estand municipal acollirà diverses presentacions d’actes i projectes vinculats al calendari esportiu que tindran lloc a Barcelona en els propers mesos. Entre d’altres, en destaquen els següents:
23 d’abril: Homenatge als medallistes participants als Nanjing World Roller Games 2017
24 d’abril: Presentació del Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport
25 d’abril: Presentació de les medalles i trofeus dels Campionats Europeus de Waterpolo Bcn 2018
26 d’abril: Presentació del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení
27 d’abril: Visita del campió del món de pilota Emiliano Skufca (campionats del Món de Pilota Barcelona 2018)

Les principals novetats

El 24 de març va començar la primera competició dels eSPORTS del BCNOPENBS. Un total de 128 participants estan posant a prova les seves habilitats com a e-tennistes amb una jornada final que es disputarà el proper 28 d’abril. Tanmateix, a Toni Nadal se li tributarà un sentit homenatge ja que, per primera vegada, no acompanyarà a Rafael Nadal a Barcelona com el seu entrenador. Per últim, també està prevista una jornada de record a l’atemptat del 17 d’agost a les Rambles, lloc escollit per fer la tradicional fotografia amb els tennistes.

Un quadre de luxe

Aquest dissabte, Feliciano López ha estat el representant dels tenistes en l’acte del sorteig del quadre celebrat al Fan Corner. Entre d’altres, l’acte ha comptat amb la presència de Tom Barnes, Carlos Sánchez i Albert Costa, director del torneig. Aquest, celebrarà el seu desè aniversari al capdavant de l’organització amb el millor cartell de la història del certamen. Rafael NadalGrigor DimitrovDominic ThiemDavid Goffin Novak Djokovic, que ha confirmat la seva assistència a última hora, seran els principals favorits per alçat-se amb el títol.

 

 

 

 

 

Etiquetes associades a la notícia