El III Tast de bunyols de calçot arriba al Mercat de Sant Antoni

05/03/2019 12:43 h

Ajuntament de Barcelona

La III edició del Tast de bunyols de calçot arriba al Mercat de Sant Antoni dissabte 9 de març, aquest any, amb el doble nombre de bunyols que l’any anterior. A més, la jornada comptarà amb tallers infantils sota el nom “5 al dia” on els nens i les nenes es familiaritzaran amb productes de temporada com pèsols, carxofes o calçots.

Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses de Mercabarna (AGEM), el Gremi de Detallistes de Barcelona i província, i Mercabarna. S’engloba dins la campanya “Apunta’t al verd”, que comptarà amb la distribució de 15.000 guies als mercats municipals fins el 9 de març – receptaris que promouen les hortalisses pròpies de cada temporada, de proximitat, amb consells per al seu consum i receptes.

El Gran Tast, que tindrà lloc a partir de les 11:30h, es dividirà en dos punts a l’interior del mercat, i se situarà a les entrades de Borrell – Tamarit i Tamarit – Urgell, per tal d’arribar al màxim de públic. En total, es convidarà a 2000 bunyols acabats de fer  artesanalment en un obrador de Sants segons la recepta original de l’Escola d’Hostaleria CETT per a l’AGEM.