El Laser Show del Tibidabo acull més de 1.500 visitants en la seva estrena

L’espectacle que incorpora les noves tecnologies s’ha convertit en l’atracció estrella del mes d’agost al Parc d’atraccions que creix en nombre d’assistents respecte a l’any passat.

08/08/2022 11:48 h

Districte Sarrià -Sant Gervasi

El Laser Show del Tibidabo es fa tots els vespres d’agost  ales 21.30 h, a la plaça dels Somnis i narra les experiències viscudes pels visitants del Parc d’atraccions a través de la llum, els colors i la música.

L’espectacle es desenvolupa en dues parts: la primera part, representa l’arribada al Parc, amb una banda sonora plena d’èpica; i la segona, descriu les emocions i sensacions màgiques que transmet el Tibidabo als seus visitants. Per acabar, i com a novetat, aquest any també hi sonen cançons que fan referència al 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Després d’una dècada de la seva estrena, el Laser Show continua captant l’atenció dels visitants i es converteix en una experiència única al cim de la muntanya de Collserola, pensada per a tots els públics.

Tibidabo, espai emblemàtic i punter en tecnologia

Un dels objectius del Parc és cuidar l’essència d’un espai emblemàtic i alhora incorporar la tecnologia més avançada del mercat. Fita que s’ha traduït en noves atraccions com el Virtual Express, que va ser pioner al territori en incorporar la realitat virtual; o el Castell dels Contes, que va ser completament renovat i digitalitzat el 2019.

Des de l’inici de la temporada 2022, el passat mes de març, el Parc d’atraccions Tibidabo ha rebut més de 300.000 visitants, tant locals com estrangers. Són més del doble que fa tot just un any. Aquesta xifra demostra la bona recuperació del Parc després de la pandèmia.

Compromís amb el medi ambient

En el marc de la sostenibilitat, el Parc d’atraccions Tibidabo treballa per fomentar la mobilitat sostenible, reduir les emissions i preservar l’entorn natural de la serra de Collserola. En aquest context, la Cuca de Llum s’ha convertit en el principal accés al cim del Tibidabo, superant els 680.000 usuaris des de la seva posada en marxa, fa poc més d’un any, i oferint una experiència única i unes vistes de la ciutat de Barcelona inigualables.

Més informació