El litoral marítim, ple de possibilitats esportives

02/07/2018 13:15 h

Institut Barcelona Esports

Barcelona, especialment des dels Jocs Olímpics de l’any 1992, és una ciutat oberta al mar. Això suposa molts beneficis i un d’ells és la possibilitat de gaudir, en plena ciutat, dels esports de platja, que agafen un gran protagonisme a l’estiu. Vòlei-platja, surf, rem, vela, surf de rem, natació en aigües obertes, i un llarg etcètera.

En aquest sentit, la ciutat disposa d’un equipament que mira al mar i a la platja. És la Instal·lació Esportiva Municipal Espai de Mar (pg. Marítim, 5), que programa una gran varietat d’activitats esportives i ofereix diversos serveis, sempre amb vinculació amb el litoral marítim de la ciutat.

D’altra banda, l’Ajuntament ha posat en marxa el web d’Aigües Obertes, referit a l’oferta de natació a mar obert de la ciutat. Amb diversos itineraris per litoral barceloní i activitats i propostes complementàries, aquesta iniciativa apropa encara més el mar als habitants de la ciutat.

També, el Centre Municipal de Vela, situat al port Olímpic, és una instal·lació on cada any es pot conèixer la vela de ben a prop. Milers d’infants, durant l’any i especialment a l’estiu en el marc de les Activitats del T’estiu Molt, ja el coneixen. Si encara no ho has fet, descobreix tot el que t’ofereix!

No us perdeu cap de les propostes i gaudiu dels esports marítims i de platja a Barcelona!

Etiquetes associades a la notícia