El nou Mercat de Sant Andreu s’integrarà en l’entorn amb una gran estructura de vidre

Avui comencen les obres de remodelació del Mercat de Sant Andreu, a la plaça del Mercadal, un projecte amb un pressupost de 7,9 milions d’euros que servirà per dinamitzar el teixit comercial de l’entorn. Es preveu que el nou mercat s’inauguri a finals del 2020.

30/09/2019 12:16 h

Ajuntament de Barcelona

Una gran estructura de vidre permetrà veure des de l’exterior les 26 parades i el bar que ocuparan l’espai del nou Mercat de Sant Andreu. La reforma completa de les instal·lacions millorarà la integració de l’edifici en l’entorn de la plaça del Mercadal.

El nou recinte del mercat estarà distribuït en dues plantes:

  • Planta baixa de 1.240 metres quadrats, que inclourà l’espai de venda de productes frescos. S’hi instal·laran 21 comerços.
  • Soterrani de 1.218 metres quadrats, on hi haurà els espais de logística del mercat destinats a magatzems i cambres frigorífiques; un habitacle de brossa, que estarà connectat amb el de la planta baixa, i altres instal·lacions.

El local de vendes, que es troba en un edifici perimetral, tindrà la distribució següent:

  • Planta baixa de 370 metres quadrats, on s’instal·laran 5 comerços de productes no alimentaris.
  • Plantes 1 i 2, de 140 metres quadrats cadascuna, destinades a oficines i sala d’actes.

On és el mercat provisional de Sant Andreu?

Al carrer de Sant Adrià, entre els carrers del Segre i d’Otger i davant de la Fabra i Coats. Disposa de 18 establiments alimentaris i de 6 comerços no alimentaris. Consulteu-ne aquí els horaris.

On se situarà el nou Mercat de Sant Andreu?

Plaça del Mercadal, 41.

Quan es preveu que s’acabin les obres?

A finals del 2020.

Quins altres mercats alimentaris hi ha a Barcelona?

La ciutat disposa de prop de quaranta mercats alimentaris, distribuïts per tots els districtes. Consulteu aquí tota la informació sobre els mercats municipals de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades