El primer Centre de Recursos LGTBI serà una realitat a Sant Antoni

El nou Centre Municipal de Recursos LGTBI, que es posarà en marxa properament al barri de Sant Antoni, ha fet un altre pas endavant amb la signatura del conveni entre l’Ajuntament i la Plataforma d’Entitats LGTBI de Catalunya per a la gestió cívica de l’equipament. El centre oferirà serveis d’atenció directa, informació i assessorament al col·lectiu de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals de la ciutat. També treballarà per generar recursos per al conjunt de serveis municipals.

13/06/2018 11:02 h

Ajuntament de Barcelona

L’espai de referència LGTBI, situat al carrer del Comte Borrell, 20-24, s’ha dissenyat juntament amb les entitats LGTBI de la ciutat per materialitzar una demanda històrica del moviment i posicionar Barcelona al costat d’altres ciutats capdavanteres en aquest àmbit, com Amsterdam o Nova York.

El Centre de Recursos LGTBI oferirà més de 1.200 metres quadrats d’espai funcional polivalent per a activitats, tallers, formació, conferències i exposicions; sales per a les entitats i per al centre documental, i espais d’assessorament personal, familiar, legal, laboral i sociosanitari, on també serà possible fer-se la prova de detecció del VIH amb privacitat.

Les obres del centre van començar l’octubre del 2017 amb un pressupost estimat d’1.428.348,57 euros, i s’acabaran aquesta tardor.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades