El Programa LÀBORA rep el Premi JOVÉ en reconeixement a la seva tasca social

19/10/2016 10:16 h

Toni Duarte Blanco

El passat 15 d’octubre el Programa Làbora va rebre el primer Premi Jové, en el marc de la Gala Anual de Casa JOVÉ celebrada a l’Hotel Catalonia BCN Plaza. El guardó és un reconeixement al treball per la millora de la societat, amb motiu de la tasca realitzada des del punt de vista social, en la promoció de la inserció i integració laboral dels col·lectius més vulnerables de la ciutat.

Sandra Tatay va recollir el premi en representació de l’Ajuntament de Barcelona, ECAS, FEICAT i Creu Roja Barcelona, acompanyada d’en Joan Solà com a representant de la Direcció del Programa LÀBORA.

El director general de Casa JOVÉ, Xesco Canyelles, destacava durant l’acte d’entrega que “aquest és un premi, per damunt de tot, dedicat a les persones que el fan possible, a les persones que són colpejades per la realitat i que amb força i amb passió s’hi revelen i el capgiren. Aquest premi és per una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona amb col·laboració amb les Entitats Socials i el teixit empresarial de la ciutat”.

Casa Jové col·labora amb el Programa LÀBORA com a empresa responsable, a través de la inserció de col·lectius en risc d’exclusió, des de gener de 2015, i compta actualment amb tres usuaris/es en plantilla en contractes majors a 6 mesos i indefinits.

Per la seva part, Teresa Roigé, directora del Programa, senyala que “les empreses compromeses com Casa JOVÉ, que comparteixen activament la missió i valors del Programa, representen un dels eixos claus del projecte, per tal d’aconseguir generar noves oportunitats per a persones que ho necessiten i se’ls permeti demostrar que valen, malgrat determinades circumstàncies vitals”.

Més informació