El Racó del Peix, distingit per la sostenibilitat als premis Barcelona Restauració 2022

Aquest dilluns 18 de juliol s'han lliurat els premis Barcelona Restauració, que han homenatjat el sector després dels anys de pandèmia i que contribueixen a difondre l’oferta gastronòmica i restauradora de la ciutat. L'acte s'ha fet a la Fàbrica Moritz amb l’assistència d’unes dues-centes persones.

19/07/2022 11:39 h

Districte Horta-Guinardó

El restaurant El Racó del Peix (C. Tajo, 8) s’ha endut un dels guardons en la categoria del Premi a la Sostenibilitat. L’altre establiment distingit en aquesta modalitat ha estat Casa Amàlia (Eixample).

Els altres guardons han estat els següents:

  • El restaurant Fismuler (districte de Ciutat Vella), en la categoria de qualitat gastronòmica, per “oferir una cuina urbana, fresca, sense complicacions i de molta qualitat per a tots els públics”.
  • Echegaray (districte de Sant Martí), en la categoria d’integració al barri, per representar “una aposta jove de cuina popular de fort arrelament al barri gràcies a la compra diària al mercat”.
  • Casa Petra (districte de Les Corts), en la categoria de local notori o innovador, “per esdevenir un espai polivalent, sorprenent, diferenciador, transversal i acollidor”, en paraules del jurat.

A més, Can Culleretes i Ca l’Isidre (Ciutat Vella) han rebut la menció honorífica.

Els premis els impulsa l’Ajuntament des del 2017 i estan oberts a tots els restaurants de barri que no hagin tingut altres reconeixements significatius. Les dues edicions anteriors es van haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Si voleu més informació sobre aquesta edició dels guardons, cliqueu aquí. I per a informació general sobre aquest àmbit, podeu visitar el web de Comerç.