El Tibidabo es prepara per al Nadal

Fins al 5 de gener, el Parc del Tibidabo oferirà una experiència màgica perquè petits i grans gaudeixin del Nadal. El parc d’atraccions inclourà noves activitats, espectacles, animacions i un horari especial perquè ningú no es quedi sense anar-hi.

05/12/2019 11:17 h

Ajuntament de Barcelona

Durant les festes de Nadal, el Parc del Tibidabo tindrà horaris especials. Durant el pont de desembre, els dies 6 i 7, obrirà fins a les 19.00 hores, i el dia 8, fins a les 18.00 hores, igual que el cap de setmana següent. A partir del 21 de desembre i fins al 5 de gener, excepte els dies 25, 26 i 1, el parc obrirà fins a les 18.00 hores.

Novetats nadalenques d’animació i cavalcades

Cada matí les persones que visitin el Parc del Tibidabo es trobaran els dos follets vinguts de Collserola, que els donaran la benvinguda i els encomanaran l’esperit nadalenc. A més, podran gaudir de la globoflèxia del Dr. Fly i fer un tomb pel parc amb el seu rickshaw, o bicitaxi, amb música i decoració nadalenca.

Els mateixos personatges s’aplegaran cada tarda, a les 16.00 hores, i, amb la col·laboració de l’speaker Pep Callau i les mascotes del Tibidabo, començaran la cavalcada, que els durà des de l’atracció de “Les Tasses” fins a la plaça dels Somnis.

A més, hi ha dos espectacles nous de Nadal, l’espectacle Màgia nadalenca, del Dr. Fly, i l’espectacle Il·lusions de Nadal, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen, en què es crearà una postal de Nadal gegant. Els dos espectacles tindran lloc a la plaça dels Somnis.

D’altra banda, el Tibimarionetàrium de Nadal repeteix amb les marionetes més significatives, i algunes de noves creades per a l’ocasió. El Cinema 4D Dididado presenta The Time Carousel, una nova pel·lícula en quatre dimensions en què un grup d’amics és enganyat per fer un viatge interminable en el temps per eliminar la diversió dels parcs d’atraccions.

Avis i àvies, benvinguts al Tibidabo!

Enguany se celebrarà la sisena edició de la Festa dels Avis i les Àvies, un esdeveniment per homenatjar els avis i les àvies que fan d’educadors dels infants. El cap de setmana del 21 i 22 de desembre les parelles formades per un nen o nena i el seu avi o àvia tindran l’entrada gratuïta, així com totes les persones de més de 60 anys.

“La cançó de la pau” torna a sonar

Ja fa 23 anys que se celebra la festa solidària coneguda com “La cançó de la Pau”. El 27 de desembre els més petits de casa hi podran participar seguint els valors de la tolerància, la solidaritat i el respecte.

Aquest dia les parelles formades per una persona adulta i un nen o nena de fins a 14 anys podran accedir gratis al parc abans de les 11.30 hores, només amb una donació de 2 euros per persona, que es destinarà a UNICEF.

Durant el dia, els infants tindran l’oportunitat d’escriure texts al Llibre de la pau del Tibidabo, que els ambaixadors de pau llegiran públicament com a missatges de pau al món.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades