El Tibidabo estrena temporada

Dissabte, 4 de març, s’obre la temporada del Parc d’Atraccions Tibidabo amb novetats i la renovació d’alguns espais emblemàtics. L’objectiu aquesta temporada és consolidar les xifres de la temporada passada i superar els 665.000 visitants i els 21.500 sòcies i socis.

01/03/2023 12:20 h

Ajuntament de Barcelona

Una de les novetats destacades arribarà a la primavera, coincidint amb el quinzè aniversari de la Muntanya Russa, que incorporarà la possibilitat de gaudir d’una experiència immersiva durant tot el recorregut. Mitjançant unes ulleres de realitat virtual es podrà viatjar des de l’espai fins al fons del mar, amb imatges creades expressament per al Tibidabo.

A l’estiu, la realitat virtual arribarà també a l’històric Edifici Cel, que data dels anys vint i que es podrà visitar mentre es gaudeix d’una experiència immersiva única. A aquestes dues incorporacions se suma la nova imatge del Diavolo i el Carrusel; així com la renovació de l’atracció infantil La Granota, prevista també per a l’estiu.

Espectacles, oferta educativa i actes solidaris

Pel que fa als espectacles, el personatge de literatura infantil Geronimo Stilton torna durant els primers mesos de la temporada. També hi seran les quatre mascotes del Tibidabo, el Ti, la Bi, la Da i el Bo, que un any més tindran una presència destacada.

El Marionetarium comença la temporada amb l’espectacle itinerant Pallassos de fusta, doblement premiat al Festival de Titelles de Xangai amb els guardons al millor disseny de titelles i millor espectacle visual; i a l’abril s’hi estrenarà també l’espectacle Marionetarium 2023 amb noves marionetes.

Els vespres d’estiu el parc recuperarà l’espectacle Laser Show, que només l’estiu passat va aplegar més de 25.000 persones.

L’oferta educativa del Tibidabo s’amplia amb una nova activitat adreçada a l’alumnat de primer i quart d’educació primària, per gaudir d’una jornada didàctica sobre mobilitat sostenible dins l’entorn del parc d’atraccions. I el 19 de maig hi haurà una nova edició del Fisidabo 2K, tot un dia d’activitats científiques adreçades a l’alumnat de quart d’ESO.

En clau social, al llarg de l’any hi ha previstos una vintena d’actes, com ara la Festa del Cor, “Posa’t la gorra”, “Un estiu sense barreres” o la Cançó de Pau, entre altres.

Millora d’instal·lacions

Abans de l’estiu s’hauran enllestit les tasques d’impermeabilització i renovació d’estructures de tres espais destacats com són el Mirador, el Mirador Cobert i la zona dels autos de xoc. Durant aquest primer semestre de l’any es transformarà l’edifici del restaurant La Masia, inaugurat el 1901, per reforçar-ne l’estructura i renovar la imatge.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia