El triatló de Barcelona torna amb novetats

El triatló s’afegeix a la marca global Challenge Family i s’anomenarà ‘Challenge Barcelona Triathlon’ a partir de la propera edició, que se celebrarà el 8 d’octubre. L’objectiu és potenciar i internacionalitzar encara més la prova, que passarà a formar part del calendari anual de més de 35 proves de triatló de la franquícia en 27 països de tot el món.

07/03/2023 13:52 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany la Challenge Barcelona Triathlon incorpora com a gran novetat la modalitat elit short, amb 25.000 euros en premis, que inclourà 1.500 metres nedant, 60 quilòmetres en bicicleta i 16 quilòmetres de cursa a peu. Serà exclusiva per a professionals i puntuable per al World Challenge Bonus.

D’altra banda, la prova també serà puntuable per al rànquing de l’Organització de Triatletes Professionals, i aquesta modalitat short també serà classificatòria per a The Championship de Challenge Family.

En la resta de modalitats hi haurà les distàncies següents:

  • Olímpica: 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 quilòmetres a peu.
  • Esprint: 750 metres nedant (1 volta), 20 quilòmetres en bicicleta (2 voltes) i 5 quilòmetres a peu (1 volta).
  • Superesprint: 300 metres nedant (1 volta), 7 quilòmetres en bicicleta (1 volta) i 2,5 quilòmetres a peu (1 volta).

Com en la darrera edició, s’hi pot participar individualment o per parelles. Les distàncies esprint i olímpica també es podran recórrer en el format de relleus. A més, el jovent de 12 a 17 anys podrà participar en el Junior Challenge, amb una distància superesprint que oferirà els mateixos serveis que en el cas dels adults.

Etiquetes associades a la notícia