El web de comerç del Districte ofereix un nou apartat de recursos i serveis per a comerciants

Saps com formar-te per seguir fent créixer el teu negoci, com digitalitzar-lo, com aconseguir subvencions o altres ajudes per contractació de personal o com traspassar el teu comerç o adquirir-ne un de nou?

10/11/2021 10:25 h

Districte Horta-Guinardó

El web de comerç del Districte d’Horta-Guinardó ofereix un nou apartat amb recursos i serveis per a comerciants, que podran trobar en un sol apartat diverses eines per seguir potenciant el seu negoci. L’espai està pensat per als comerços, no per a clients, i està dividit en diversos subapartats segons la temàtica.

Amb aquesta nova secció del web, el Districte es compromet a seguir donant suport als comerços del territori, oferint-los noves vies per seguir modernitzant-se i formant-se i facilitant-los l’accés a les ajudes públiques.

Fa poc més d’un any que va entrar en funcionament el web de comerç del Districte, que engloba mes de 500 establiments i incorpora un cercador avançat per paraules clau, categories, barris, associació comercial i altres criteris com si és accessible, ofereix servei a domicili, fa venda online, etc. L’objectiu és oferir als veïns i veïnes una eina útil i àgil per saber on comprar tots aquells productes que necessiten sense sortir del districte, i d’aquesta manera dinamitzar l’activitat comercial i la relació dels veïns amb el comerç del seu territori. Aquesta iniciativa també vol fomentar el paper del comerç com a agent de projectes de cohesió social que es desenvolupen al barri, i per aquest motiu donarà valor al comerç associat, al que formi part d’un projecte comunitari, a l’economia social i solidaria, i al comerç sostenible.