Els centres cívics continuen actius, però amb restriccions pel que fa a les activitats presencials

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, els centres cívics de la ciutat suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari, que passaran a impartir-se en línia o, en el cas que no sigui possible, s’ajornaran.

21/10/2020 14:10 h

Ajuntament de Barcelona

El conjunt d’equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona continuen en funcionament, però amb restriccions per complir la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya per a la contenció del brot de covid-19.

Les activitats formatives i els tallers no es podran continuar cursant als centres: s’impartiran en línia sempre que sigui possible o bé es posposaran fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Tampoc se cediran espais dels equipaments per a activitats socials i comunitàries i se suspenen les visites i els itineraris. 

La programació cultural d’arts escèniques, música, exposicions i projeccions audiovisuals es manté com fins ara, tal com es preveu als plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades