Els equipaments i serveis juvenils tornen a obrir al públic

Després de tres mesos oferint atenció i assessories des de casa, tallers i trobades, concursos i un munt de propostes virtuals, els equipaments i serveis juvenils tornen a obrir portes, de bat a bat i amb totes les mesures per garantir la seguretat de l’equip de treball i dels i les joves: distància física, higiene, aforament i ventilació d'espais.

02/07/2020 13:18 h

Districte Horta-Guinardó

Els equipaments juvenils us esperen a tots i totes amb moltes ganes de veure-us les cares (tot i que sigui amb la mascareta posada)!

Abans d’apropar-vos als centres:

  • Alerta! Com s’indica a l’anterior document adjunt, alguns serveis us atendran presencialment només amb cita. Demaneu-la prèviament per telèfon o correu electrònic.
  • Recordeu: és obligatori l’ús de mascareta i respectar les mesures que s’indiquen a la senyalització dels equipaments.

Paral·lelament a l’atenció presencial, seguirem presents i disponibles per via telemàtica, especialment a les xarxes socials, des d’on continuarem oferint-vos activitats online durant el mes de juliol.

Reobertura de les Sales d’estudi

Des del dilluns 29 de juny, les 9 sales d’estudi permanent tornaran a estar operatives, amb un aforament limitat al 50% i amb un nou horari: de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h.

A més, les sales Vapor Vell i Sagrada Família obriran els caps de setmana: els dissabtes de 16 a 20 h, i els diumenges d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

I, com a reforç per a la preparació de les PAU, totes les sales d’estudi obriran el cap de setmana del 5 i 6 de juliol, amb el següent horari: dissabte 5 de juliol, de 16 a 23.30 h, i diumenge 6 de juliol, d’11 a 14 h i de 16 a 23.30 h.

Alerta! De forma temporal, la Sala ubicada a la Vila de Gràcia es traslladarà a l’Espai Jove La Fontana.

Activitats “100% estiu” organitzades pels Punts JIP

Ja en una “nova normalitat”, els Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”), que exerceixen la seva tasca en el marc dels instituts de Secundària, organitzaran més de 100 activitats gratuïtes per a adolescents durant el mes de juliol.

La gran majoria seran activitats presencials, però també es realitzaran en format online aquelles que, a causa de les mesures de seguretat, no sigui possible realitzar de manera presencial.

Aquestes activitats se sumaran a les diferents propostes per a adolescents organitzades per equipaments joves i altres espais de la ciutat dins de la campanya “100% estiu”. El tret de sortida serà el 29 de juny i comptarà amb  prop de 200 activitats gratuïtes que requeriran inscripció prèvia i autorització per part de les famílies.

No us perdeu cap novetat per a joves de Barcelona!

Per mantenir-vos al dia d’aquestes activitats i de totes les novetats per a joves i sobre els equipaments i serveis juvenils de la ciutat, no deixeu de:

Etiquetes associades a la notícia