Els murs del Poblenou clamen per salvar l’Àrtic

11/04/2016 19:52 h

Alba Rodríguez

L’associació d’art urbà Rebobinart i Greenpeace s’han unit per “Salvar l’Àrtic”. Un total de 35 artistes han pintat diversos murs al Poblenou amb missatges i dibuixos relacionats amb la temàtica.

Els Murs Lliures que envolten l’espai d’illa situat entre els carrers de Veneçuela, de l’Agricultura, del Pallars i de Josep Pla han passat de ser blancs a omplir-se amb grafits entorn de la problemàtica de l’Àrtic. Segons denuncia Greenpeace a través de la campanya “Save the Arctic”, el canvi climàtic, la pesca destructiva i la indústria petrolífera posen en risc la supervivència de l’ecosistema àrtic.

Durant aquest cap de setmana, l’associació d’art urbà Rebobinart s’ha sumat a la causa i ha convocat 35 artistes per pintar els murs a fi de sensibilitzar la societat. El resultat: més de 1.500 metres quadrats de grafits d’estils artístics ben diferents sobre l’Àrtic. El director de Rebobinart, Marc Garcia, destaca la importància d’aquest tipus d’accions i reivindica que hi hagi més espais urbans lliures perquè la societat es pugui expressar a través de l’art.