Els museus esperen la gent gran

Comença el cicle “Els museus t’esperen”, un projecte adreçat a les persones usuàries del servei VinclesBCN i dels casals i espais de gent gran dels districtes de Sarrià - Sant Gervasi i l’Eixample, que hi podran participar a partir de l’abril. L’objectiu és mostrar que els museus són espais on aprendre, passar-s’ho bé i socialitzar amb altres persones.

21/02/2022 16:22 h

Ajuntament de Barcelona

En total hi participaran divuit museus, la meitat dels quals de la ciutat, i quatre exposicions itinerants de la Xarxa de Museus Locals (XML) de la Diputació de Barcelona. El cicle serà híbrid, ja que combinarà visites en línia, que seran gratuïtes, i presencials, amb un preu reduït que oscil·larà entre un i cinc euros.

La possibilitat de fer visites presencials serà la novetat principal respecte a l’edició de l’any passat, que es titulava “Els museus et visiten”. Llavors el context estava molt marcat per la pandèmia de la covid-19, i aquesta iniciativa tenia la finalitat d’ajudar a combatre el sentiment de soledat de les persones grans mitjançant activitats culturals i de benestar des de casa.

Tots dos cicles els ha organitzat la Taula de Treball de Museus i Accessibilitat, en col·laboració amb el Departament de Promoció de Persones Grans i el Servei de Museus de la Generalitat. Als webs de Persones Grans i del servei VinclesBCN es poden consultar altres iniciatives municipals per a aquest col·lectiu.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades