Els Reis d’Orient ja són a la Ciutat de Nadal

Ses Majestats els Reis d’Orient ja han arribat a Barcelona a bord del pailebot ‘Santa Eulàlia’, on els ha rebut l’alcaldessa, Ada Colau, que els ha entregat el pa i la sal, en senyal de benvinguda, i les claus de la ciutat, que obren la porta de totes les cases, perquè puguin repartir els regals aquesta nit.

05/01/2021 20:59 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany la pandèmia ha fet impossible que se celebrés la cavalcada tradicional i els infants de la ciutat han hagut de seguir l’arribada de Ses Majestats des de casa, per televisió, amb els programes especials de Betevé, TVE Catalunya i TV3.

En representació de tots els nens i nenes de Barcelona, però, tres-cents infants, fills i filles de professionals que han lluitat contra la covid-19 en primera línia (personal sanitari, policies i bombers), han rebut els Reis d’Orient al Port del Fòrum. A més de donar-los la benvinguda a la ciutat, també els han transmès un missatge molt important: tots els infants de Barcelona els esperen a casa a la nit per rebre els regals de Reis.

Posteriorment, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han desplaçat al Parc del Fòrum, on hi ha instal·lada la Màgia d’Orient, per comprovar de primera mà com està funcionant la logística de classificació de cartes i enllestir tots els preparatius abans de fer el repartiment dels regals per a tots els nens i nenes de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia