Els talents musicals emergents de la ciutat es donen cita al Festival Brot

Des del 21 de setembre es poden reservar les entrades gratuïtes per als concerts d’un festival que enguany recupera el format presencial. En aquesta onzena edició, que tindrà lloc del 30 de setembre al 23 d’octubre, hi haurà 9 grups i 9 solistes, seleccionats d’entre els més de 200 joves d’entre 14 i 29 anys que s’hi van presentar.

21/09/2021 14:41 h

Ajuntament de Barcelona

El Festival Brot és una mostra de propostes musicals joves, en format de concurs, amb dues categories: Embrió, per a joves d’entre 14 i 18 anys, i Brot, fins als 29.

S’entregaran quatre premis a les bandes finalistes, un del jurat i un altre del públic per a cadascuna de les dues categories. També obtindran un vídeo amb la filmació i l’edició d’una de les seves cançons, i, en el cas de la categoria Brot, 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors.

A més, les propostes finalistes poden participar en alguns esdeveniments de la ciutat. En aquest sentit, dues de les propostes musicals guanyadores de l’última edició, Samuel Nagati i el grup Quiròfan, estaran presents als concerts de la Mercè 2021.

El festival no és només un altaveu per donar a conèixer el panorama musical barceloní, sinó que també ajuda a promoure els equipaments juvenils i musicals municipals on tenen lloc els concerts. Enguany hi participen els espais joves Boca Nord, Garcilaso, La Bàscula, La Fontana, Les Basses i Palau Alòs, els casals de joves de les Corts i del Coll i el Centre Cultural Albareda.

Si us voleu inscriure en algun dels concerts, podeu fer-ho aquí.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades