En Bici Sense Edat arriba a Barcelona

14/10/2016 15:11 h

Ecologia Urbana

En Bici Sense Edat és un projecte innovador que vol retornar la capacitat d’anar amb bicicleta a la gent gran mitjançant un tricicle de transport de persones.

Tot gràcies a la utilització d’un rickshaw especialment condicionat i a la participació dels conductors voluntaris.

L’aliança de Biciclot i Vanapedal, aposta per un projecte que fomenta el diàleg intergeneracional i retorna a la gent gran la possibilitat de moure’s pel paisatge urbà mentre la brisa els acarona els cabells.

Aquesta iniciativa arriba a Barcelona després d’estar-se desenvolupant amb èxit a Donosti i moltes altres ciutats del món. La gent gran té l’oportunitat de participar-hi de forma gratuïta durant la prova pilot  que es durà a terme als mesos d’octubre, novembre i desembre de 2016.

L’acte d’inauguració es portarà a terme el dijous 20 d’octubre, a les 17:30 h, al Parc del Clot. A l’acte, hi assitirà Ole Kassow, fundador del projecte a Copenhagen el 2012.

Si et crida el voluntariat, les entitats que tiren endavant aquesta iniciativa ofereixen la formació de manera gratuïta perquè aprenguis a conduir els rickshaws i puguis acompanyar a gent gran, amb mobilitat reduïda, a fer un volt per la ciutat. Aquest diàleg intergeneracional de ben segur que serà enriquidor per ambdues parts.

Més informació sobre al web En Bici Sense Edat