Engeguem l'activitat familiar "Secrets d’un trencaclosques. La Barcelona de les joguines"

22/09/2022 09:56 h

Andrea Hernández Guerra

Sabies que Barcelona va ser la gran ciutat de les joguines? Vols venir a descobrir els seus secrets entre els documents de l’Arxiu del Districte de l’Eixample?

L’Arxiu Municipal de Barcelona organitza l’activitat “Secrets d’un trencaclosques. La Barcelona de les joguines”, plantejada com una oportunitat per conèixer, a través del patrimoni documental que conserven els Arxius Municipals de Districte, una part de la història de la ciutat vinculada a la fabricació de joguines. Us convidem a investigar en família les petites històries que s’amaguen entre fotografies, plànols, manuscrits i dibuixos per imaginar i crear possibles escenaris on el joc i els infants esdevinguin protagonistes.

Aquesta activitat, dirigida a famílies amb nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, permetrà, a partir del joc, crear una sèrie de relats que els participants materialitzaran a través de la seva creativitat i la tècnica del collage. Es durà a terme el dissabte 5 de novembre, de 10 a 13 h, a l’Arxiu Municipal del Districte de l’Eixample (carrer Calàbria, 38-40. 08015 Barcelona). Les inscripcions s’han de realitzar per correu electrònic a arxcap_comunicacio@bcn.cat tot indicant el nom i cognom de totes les persones del grup familiar que hi assistiran, a més d’indicar un e-mail i un telèfon de contacte (les places són limitades).

Etiquetes associades a la notícia