Entra en vigor la prohibició de circular amb monopatí de nit als entorns del MACBA

La nit del 14 de maig entra en vigor el decret d’alcaldia que prohibeix circular amb monopatí a la plaça dels Àngels i els carrers de l’entorn en horari nocturn. En concret, aquesta restricció va des de les 22.00 fins a les 7.00 hores, i les persones que es desplacin amb aquest vehicle per l’àrea afectada per la prohibició hauran de dur-lo a la mà.

14/05/2019 17:29 h

Ajuntament de Barcelona

L’àmbit en què no es podrà circular amb monopatí en horari nocturn està delimitat per la ronda de Sant Antoni, el carrer dels Tallers, el carrer de les Ramelleres, el carrer del Pintor Fortuny i el carrer de Joaquín Costa.

Aquest punt, segons la Guàrdia Urbana, suposa un focus de molèsties en horari nocturn, de denúncies per soroll i d’incompliment de la normativa municipal.

Fins a finals de mes, la Guàrdia Urbana farà una tasca pedagògica per informar les persones que incompleixin el decret. Posteriorment s’iniciarà la imposició de multes per incomplir la normativa, que tindran un valor aproximat de 460 euros.

Treball conjunt per millorar la convivència

Aquesta campanya s’ha treballat de manera conjunta amb representants veïnals, col·lectius i associacions de patinadors i l’Ajuntament. La taula de treball ha permès començar a definir les diferents problemàtiques de la plaça dels Àngels i pensar conjuntament estratègies per a aquesta zona del barri del Raval.

Trobareu més informació sobre la prohibició de circular amb monopatí als entorns del MACBA en aquest enllaç.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades