És l'hora d'Horta-Guinardó al Barnatresc 2018

12/02/2018 15:01 h

Districte Horta-Guinardó

El proper diumenge 18 de febrer és la data escollida per a la celebració de la segona caminada del Cicle Barnatresc 2018, que recorrerà diverses vies d’Horta-Guinardó. El punt de sortida de la caminada serà el Mas Guinardó, a la plaça Salvador Riera, entre les 9 i les 9.30h del matí. Els caminants que participin, hauran de recórrer una distància aproximada d’11 km, amb un màxim de quatre hores. El control i l’avituallament es trobaran als jardins del Baix Guinardó, on es preveu que els caminants hi passin entre les 10h i les 11.30h del matí. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Cal recordar que la participació a les caminades del Barnatresc és gratuïta i no s’ha de fer cap inscripció prèvia. Les persones que no han participat mai a les caminades del Barnatresc solament han d’acudir al lloc i hora de sortida i facilitar totes les seves dades personals al punt d’inscripcions, on una persona reomplirà l’imprès corresponent i li facilitarà el carnet del Barnatresc. A la sortida se li facilitarà el mapa i la informació de la caminada.

Recorregut de la Caminada a Horta-Guinardó

Mas Guinardó/pl. Salvador Riera, c. dels Garrofers, av. Mare de Déu de Montserrat, c. Garriga i Roca, pl. Nen de la Rutlla, c. Maurici Vilomara, c. Sant Joan de les Abadesses, parc del Guinardó, c. Francesc Alegre, c. Tenerife, c. Torre Dulac, pl. Can Baró, av. Can Baró, c. Bismarck, c. França, c. Camèlies, c. Abd el-Kader, parc de les Aigües, pl. Alfons X, c. Alcalde de Móstoles, c. Marina, jardins del Baix Guinardó (avituallament), c. Lepant, c. Sant Antoni Maria Claret, pg. Sant Joan, c. Provença, Sagrada Família, av. Gaudí, c. Rosselló, pl. Heroïnes de Girona, c. Freser, pl. Sant Josep de Calassanç, c. Xifré, Hospiral Sant Pau, c. Sant Quintí, c. Torre Vélez, c. Xiprer, c. Escornalbou, ptge. i torre Garcini, c. Xiprer, ptge. Llívia, c. Oblit, c. Garrotxa , c. Segle XX, ronda Guinardó, c. Feliu, c. Antic del Guinardó i Mas Guinardó/pl. Salvador Riera.