Es pacificarà un nou tram del carrer Gran de Sant Andreu

S’ha aprovat inicialment el projecte executiu de la reurbanització de la via entre el carrer de Joan Torras i la plaça de Mossèn Clapés, al districte de Sant Andreu, que permetrà donar continuïtat al tram de carrer renovat a finals del mandat passat i continuar augmentant l’espai per als vianants i les zones d’estada per afavorir el comerç i limitar la circulació de vehicles.

04/04/2021 09:06 h

Ajuntament de Barcelona

Aquest nou tram, en coherència amb la intervenció ja feta entre la rambla de Fabra i Puig/Onze de Setembre i el carrer de Joan Torras, es dotarà d’una plataforma única amb preferència per a vianants i bicicletes i s’hi plantaran 18 arbres més i 396 metres quadrats d’arbustos. A més, s’actualitzaran els elements de la urbanització com la pavimentació o els serveis i s’hi afegiran 28 bancs i 19 cadires.

La proposta també inclou una petita part de tots els carrers transversals: Joan Torras, Agustí i Milà, Guardiola i Feliu, Tramuntana, Campeny, Colòmbia, Valentí Iglésias i Valira. La superfície total de l’àmbit és de 9.384 metres quadrats, i s’actuarà sobre 460 metres de longitud del carrer Gran de Sant Andreu, que, amb els 850 del primer tram, sumen un total d’1,3 quilòmetres de nou espai públic.

El projecte tindrà un pressupost de 4,15 milions d’euros i la previsió és que les obres comencin al setembre i durin un any.

Etiquetes associades a la notícia