Es reactiva la construcció de 2.400 habitatges públics

Durant els propers mesos Barcelona tindrà en construcció gairebé 2.400 pisos públics, un 83% dels quals seran de lloguer per a gent gran, joves o afectats urbanístics. La inversió municipal és de 310 milions d’euros, i gran part prové dels crèdits de la banca pública europea, que facilitaran l’accés a un habitatge digne a més de 6.000 persones.

02/06/2020 19:19 h

Ajuntament de Barcelona

El consistori, a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació, ha reprès les obres de quinze promocions d’habitatges públics que van quedar aturades per evitar la propagació de la covid-19, alhora que també reprèn les gestions per posar en marxa les obres de dinou edificis i un bloc més per a allotjaments de proximitat provisionals (APROP) a les Glòries.

En total, es tracta de 2.399 habitatges públics. Les obres ja havien començat en 625 d’aquests pisos. A més, es licitaran 1.732 pisos en edificis convencionals i s’enllestirà el procés de licitació de 42 allotjaments de proximitat provisionals (APROP) al districte de Sant Martí.

Aquest paquet d’habitatges públics permetrà que 6.012 persones tinguin accés a un habitatge de lloguer a un preu assequible i, d’altra banda, generarà com a mínim 8.400 llocs de treball directes i indirectes.

Podeu consultar el detall de les promocions aquí.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades