Open d'Escacs, obert a tothom

L'Open Internacional d'Escacs organitzat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el Catalunya Escacs Club, el Club d’Escacs Comtal, el Club d’Escacs La Cadena i el Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona arriba enguany a la XXI edició. Hi participen 712 jugadors de 45 països diferents.

20/08/2019 12:33 h

Mupert

El torneig principal segueix el sistema holandès FIDE a deu rondes i puntua per al Circuit Català. Les persones interessades a participar-hi, amb llicència federativa en vigor, cal que s’hi inscriguin en línia, paguin la quota de 52 € (el preu varia segons la puntuació FIDE i s’hi apliquen diversos descomptes) i posteriorment omplin el formulari d’inscripció amb totes les seves dades. Les inscripcions es tanquen dijous 22/08 a les 14 h. El primer premi de la categoria A rebrà 3.000 €, el segon té una dotació econòmica de 2.000 € i el tercer s’emporta 1.200 €. Consulteu totes les distincions del torneig aquí.

Aquest any, el concurs de fotografia Pau Pascual Duran celebra la segona edició. Els premis porten el nom del jugador del Club d’Escacs Foment Martinenc, amant també de la fotografia, que va morir el desembre de 2017. L’objectiu del concurs és trobar la imatge que servirà de promoció del cartell de la XXII edició de l’Open Internacional d’Escacs. La fotografia guanyadora es premiarà amb 100 € i un trofeu. Podeu participar-hi enviant fins a dues instantànies preses en el decurs de l’Open d’enguany.

A més del torneig oficial a les Cotxeres de Sants, l’Open organitza un campionat de ràpides per sistema suís a 11 rondes i una jornada de simultànies (27/08, 11 h) al hall de l’Estació de Sants, el campionat de «catx a quatre» (29/08, 10.30 h) al carrer de Guadiana de la Festa Major de Sants i el XIX torneig de futbol sala (26, 28 i 30/08, 12.00 h) al Poliesportiu Municipal de la Bordeta.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades