Estacionament regulat d’autocars a l’entorn de la Font Màgica

A partir del 13 de juliol els autocars turístics han de reservar plaça i abonar una taxa per a l’estacionament a la Font Màgica de Montjuïc. Aquesta mesura, prevista a l’Ordenança fiscal sobre l’estacionament regulat de vehicles a la via pública, vol contribuir a pacificar i ordenar el trànsit en aquest espai els dies d’espectacle.

06/07/2022 12:26 h

Ajuntament de Barcelona

Hi haurà un total de 65 places d’aparcament, la reserva es farà a través del web de Zona Bus amb antelació d’entre 1 i 7 dies i l’import variarà segons si es fa per a 1 espectacle o 2 espectacles consecutius. Reservar una plaça per al primer o el segon torn costarà 20 euros, i reservar-la per a tots dos, 30 euros.

Les places es distribuiran de la manera següent: 30 a banda i banda de l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i 5 més a l’avinguda de Rius i Taulet. El personal de la Zona Bus s’encarregarà de donar totes les indicacions necessàries als autocars abans i després dels espectacles a la Font Màgica.

En tots els casos, aquestes places funcionaran com a Zona Bus a partir dels 30 minuts previs al primer espectacle de cada jornada. Durant la resta del dia, seran carrils bus (avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia) i d’estacionament (avinguda de Rius i Taulet).

Aquesta regulació serà vigent només durant els mesos en què es programen espectacles a la Font Màgica: de juny a octubre i de finals de desembre a finals de març. Tots els horaris es poden consultar aquí.