Estand antimasclista i contra l’LGTBI-fòbia a la zona d’oci nocturn del front marítim

Nou punt d’informació i assessorament en matèria de violències masclistes i LGTBI-fòbiques en l’oci nocturn, situat al front marítim, a la cruïlla entre el passeig Marítim de la Barceloneta i el carrer de Trelawny. El servei estarà operatiu tots els divendres i els dissabtes d’agost, de 19.00 hores a 1.00 hores, i compta amb un equip educatiu expert en la matèria format per quatre persones: dues de fixes en el punt d’informació i dues més d’itinerants que transitaran a peu per la zona.

30/07/2021 15:22 h

Ajuntament de Barcelona

L’objectiu del servei és prevenir els possibles casos d’assetjament sexual i atendre i assessorar les persones que pateixin violències masclistes, LGTBI-fòbiques o sexuals a l’espai públic en el context de l’oci nocturn.

L’estand consta dun espai que permet oferir una atenció acurada i en un entorn còmode i de confiança a aquelles persones que han patit qualsevol tipus de violència o bé volen rebre informació i assessorament.

La zona del front marítim acostuma a ser un espai de relació on es concentra un nombre elevat de persones durant els mesos d’estiu i els caps de setmana, a més, també és una zona turística.

Aquest servei compta amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Informació pràctica:

  • Estand d’informació i assessorament contra les violències masclistes i l’LGTBI-fòbia.
  • Obert tots els divendres i els dissabtes d’agost, de 19.00 hores a 1.00 hores.
  • Situat al front marítim, a la cruïlla entre el passeig Marítim de la Barceloneta i el carrer de Trelawny.