Estiu de diversió i solidaritat al Tibidabo

Amb una mitjana de 5.500 visites diàries durant l’agost, el Parc d’Atraccions Tibidabo es consolida com una opció de lleure durant els mesos de més calor a la ciutat. Les activitats solidàries i una nova atracció infantil completen l’oferta del parc, que durant l’estiu rep el 40% dels visitants anuals.

12/08/2019 17:44 h

Ajuntament de Barcelona

Enguany és el primer estiu que els visitants poden gaudir de la nova atracció infantil del Tibidabo, el Castell dels Contes, un recorregut ple de màgia, secrets, tresors i personatges dels contes de tota la vida. Des del novembre, quan es va inaugurar l’atracció, 122.000 persones han visitat el castell.

També s’estrena la plaça del Jardí, un espai d’estada adaptat per a persones amb mobilitat reduïda que té un jardí vertical a la façana de l’edifici principal i està equipat amb grades i nous punts de descans.

“Estiu solidari” al Tibidabo

Per tercer any consecutiu, el projecte “Estiu solidari” ha permès atorgar 100 beques diàries a diverses entitats perquè infants que estan en una situació de vulnerabilitat puguin visitar el parc i divertir-s’hi. La iniciativa continuarà fins a l’11 de setembre i s’adreça a nens i nenes que viuen a Barcelona.

Novetats de la tardor

Al setembre començarà la remodelació del funicular del Tibidabo, un projecte que suposarà la transformació de l’actual tren en una atracció més del parc. La Cuca de Llum, nova porta d’entrada al Tibidabo, tindrà un disseny futurista i modern que permetrà als visitants interactuar amb diversos dispositius electrònics. Alhora, gràcies als grans finestrals, els usuaris i les usuàries podran gaudir d’unes vistes panoràmiques de la ciutat.

Es preveu que les obres es completin en catorze mesos i que el nou funicular es pugui inaugurar la tardor del 2020.

A més, el proper curs escolar arribarà carregat de novetats educatives, amb dues iniciatives noves per impulsar l’aprenentatge tecnològic i científic al parc. D’una banda, l’actual Sala CreaTibi s’ampliarà i es remodelarà per incloure-hi activitats vinculades a la programació, el desenvolupament social, la creativitat i la comunicació.

D’altra banda, es presentarà un nou espai per apropar la robòtica a infants i famílies a través d’activitats educatives. Ambdós projectes es desenvolupen en col·laboració amb LEGO® Education.

El Tibidabo en xifres

L’any 2018 el parc va rebre 719.068 visites, el 40% de les quals van ser durant els mesos d’estiu. Enguany, més de 4.300 infants han visitat el Tibidabo gràcies a les entrades becades, i més de 43.000 persones han participat en les activitats solidàries.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades