Famílies amants de la literatura, arriba una nova edició del Flic!

El Museu del Disseny de Barcelona torna a acollir el Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil els dies 20 i 21 de novembre. Està recomanat per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

17/11/2021 11:54 h

Districte Sant Martí

El Festival Flic celebra l’11a edició ple d’energia amb noves propostes artístiques i lúdiques per a famílies que busquen altres maneres de viure la literatura. I ho fa amb un nou format que convida a sortir de casa i carregar bé les piles: els circuits literaris del Flic.

Hi haurà dos grans circuits: el rosa i el groc. A cadascun d’ells, el públic visitant hi podrà trobar diversos reptes i propostes d’art, joc i literatura. Cada circuit és diferent, té una durada de 90 minuts i conclou amb un espectacle de petit format o un curtmetratge. Les sessions són a les 10 h, 12 h, 15 h, 16.45 h i 18.30 h.

A més de gaudir d’una experiència única, les famílies compartiran protagonisme amb els 40 llibres (i més!) seleccionats enguany pel Flic Recomana basant-se en el tema de l’edició d’enguany: Ficcions. Els llibres estaran organitzats en les següents categories: Tastar la por, En clau d’aventura, Quina gràcia! i Per sucar-hi pa.

El preu de l’entrada és de 4 €. L’organització del festival aplica totes les mesures indicades per les autoritats sanitàries per evitar contagis per covid-19. L’aforament a cada sessió està per sota del màxim establer, promovent així espais esponjats i ventilats.