“Fem Salut, Fem Barri” a la Verneda i la Pau

09/03/2017 11:43 h

Ajuntament de Barcelona

 

Comença el tercer cicle de les Píndoles pel Benestar amb 20 activitats per millorar la salut.

El projecte Fem Salut, Fem Barri té com a objectiu oferir eines per millorar el benestar físic i emocional dels veïns i veïnes de la Verneda i la Pau. Les Píndoles pel Benestar són activitats gratuïtes dirigides a persones adultes del barri. A canvi de participar-hi, només es demana oferir un petit servei, dins les possibilitats i capacitats de cada persona, com per exemple apuntar-se al Banc del Temps, impartir un taller o ajudar en alguna activitat puntual que s’organitzi al barri.

Entre les 20 activitats que es proposen, el veïnat té l’oportunitat d’assistir a tallers de Ioga, Pilates, gimnàstica o a xerrades sobre com millorar l’alimentació o com disminuir l’estrès. Les activitats comencen el 13 de març i es desenvolupen fins al mes de juny a diferents espais de La Verneda i La Pau.

La inscripció a les Píndoles del benestar es formalitza presencialment a qualsevol de les següents entitats:

CAP La Pau
Serveis Socials de Sant Martí
Casal de Barri de La Verneda
Espai Via Trajana

També a través de:

E-mail: femsalutfembarri@enxarxa.org
Telèfon: 693 735 958

El programa Fem Salut, Fem Barri està Impulsat per la Taula de Salut d’Adults de La Verneda – La Pau i té el suport de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona. El pla s’ha concebut com a una eina que permet implementar estratègies orientades a reduir les desigualtats socials en salut. A través d’aquest tipus de projectes, la salut esdevé un element fonamental per millorar les condicions de vida i el benestar de les persones del barri.

*

La salut a Sant Martí