Fes-li un lloc a la CoAgenda!

Ja coneixes l’altaveu de la Innovació Socioeconòmica i de l’Economia Social i Solidària? La CoAgenda neix per recollir i difondre les activitats que organitzen entitats i empreses de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Social i Econòmica (ISE) a l’àrea de Barcelona.

22/06/2021 10:36 h

Ajuntament de Barcelona

El passat 7 de juny es va iniciar una campanya col·laborativa per fer ressò de la CoAgendal’altaveu de la Innovació Socioeconòmica (ISE) i de l’Economia Social i Solidària (ESS) impulsada per Barcelona Activa que ha significat l’augment d’un 20% més de visites a la pàgina web respecte el mateix període del mes de maig. 

La finalitat de l’eina és donar visibilitat a les formacions, tallers i altres activitats en matèria d’ESS que duen a terme les iniciatives i organitzacions de Barcelona i voltants, a més, també comparteix informació sobre subvencions i altres temes d’interès tant per a la ciutadania com per a les persones empresàries i emprenedores. 

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme entre les diferents organitzacions que participen activament en l’eina. S’hi han sumat una vintena d’organitzacions, totes elles han cooperat per donar més visibilitat a la CoAgenda amb l’objectiu de donar a conèixer l’ESS i la ISE a la ciutadania i perquè altres organitzacions dels sectors se sumin a la comunitat. 

Coneix les activitats programades i publica les teves a coagenda.barcelonactiva.cat. 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia