Fismuler, Echegaray i Casa Petra reben el premi Barcelona Restauració 2022

Els guardons, que han homenatjat el sector després dels anys de pandèmia i que contribueixen a difondre l’oferta gastronòmica i restauradora de la ciutat, s’han lliurat a la Fàbrica Moritz amb l’assistència d’unes dues-centes persones.

18/07/2022 22:46 h

Ajuntament de Barcelona

Les distincions principals han estat les següents:

  • El restaurant Fismuler (districte de Ciutat Vella), en la categoria de qualitat gastronòmica, per “oferir una cuina urbana, fresca, sense complicacions i de molta qualitat per a tots els públics”.
  • Echegaray (districte de Sant Martí), en la categoria d’integració al barri, per representar “una aposta jove de cuina popular de fort arrelament al barri gràcies a la compra diària al mercat”.
  • Casa Petra (districte de Les Corts), en la categoria de local notori o innovador, “per esdevenir un espai polivalent, sorprenent, diferenciador, transversal i acollidor”, en paraules del jurat.

A més, Can Culleretes i Ca l’Isidre (Ciutat Vella) han rebut la menció honorífica, i El Racó del Peix (Horta-Guinardó) i Casa Amàlia (l’Eixample), el Premi a la Sostenibilitat.

Els premis els impulsa l’Ajuntament des del 2017 i estan oberts a tots els restaurants de barri que no hagin tingut altres reconeixements significatius. Les dues edicions anteriors es van haver de suspendre a causa de la pandèmia.

Si voleu més informació sobre aquesta edició dels guardons, cliqueu aquí. I per a informació general sobre aquest àmbit, podeu visitar el web de Comerç.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades