'Si l'encertes, l'endevines!': troba les frases fetes ocultes en un itinerari virtual pels eixos comercials

El Centre de Normalització Lingüística endega aquest concurs en format virtual que consisteix en endevinar frases fetes que s'amaguen en una ruta per un mapa de l'Associació de Comerç Via Guinardó. S'hi podrà participar del 5 de desembre al 5 de gener.

02/12/2020 09:55 h

Districte Horta-Guinardó

Si l’encertes, l’endevines! és un concurs, ja tradicional, del Consorci de Normalització Lingüística en què cal endevinar les frases fetes amagades. Habitualment es feia seguint un itinerari per les il·lustracions exposades als comerços de diversos eixos comercials, però enguany, a causa de la covid-19, el concurs es trasllada al format virtual.

Així doncs, des del 5 de desembre i fins al 5 de gener es podrà participar en el concurs, que es farà amb Genially i consisteix a endevinar les frases fetes que s’amaguen darrere d’unes imatges que es trobaran fent un itinerari virtual per cadascun dels eixos sobre un mapa de Barcelona.

En la seva cinquena edició, aquest any hi participen 12 eixos comercials de tot Barcelona que han col·laborat amb la dotació dels premis que es donaran als guanyadors/es del sorteig, que es farà entre els participants que facin tots els recorreguts proposats i encertin les frases fetes amagades en les il·lustracions. A Horta-Guinardó, l’eix comercial que hi participarà és l’Associació de Comerç Via Guinardó.

Consulta les bases del concurs. 

Etiquetes associades a la notícia