Gimnàstica per gent gran a les pistes de la Pegaso

Tots els dissabtes a partir de les 11 h s'organitzen sessions perquè aquest públic també gaudeixi d'aquest equipament esportiu.

09/02/2018 16:46 h

Districte Sant Andreu

Des del cap de setmana del 30 i 31 de gener, s’han reprès les dinamitzacions de les pistes poliesportives del Parc de la Pegaso. Una de les activitats que es van fer el dia de l’inici de la temporada es mantindra amb un horari fixe tots els dissabtes. Tots els dissabtes a les 11 del matí tothom qui vulgui pot acostar-se a fer gimnàstica de manteniment en una activitat pensada especialment per la gent gran.

Realitzar exercicis en aquesta etapa de la vida millora la memòria, redueix el risc de patir depressió, ansietat o estrès i redueix el risc de les malalties cardiovasculars, la demència o la diabetis de tipus II. A més, si mantenim la forma, disminueixen les xifres de colesterol en sang i greixos totals del cos.

El més important és que la pràctica d’un esport assegura una activitat física regular, amb els seus beneficis sobre el sistema muscular i orgànic, i també és una forma de mantenir actiu el cervell. A més, obre la possibilitat de pertànyer a un grup social amb els mateixos interessos i inquietuds.

 

Etiquetes associades a la notícia