Gimnàstica, skate i multiesport, activitats destacades del CEEB

19/04/2018 12:34 h

Institut Barcelona Esports

A més de les lligues habituals d’esports col·lectius, el Consell Escolar de l’Esport de Barcelona (CEEB) organitza, com bona part dels caps de setmana de l’any, diverses activitats a la ciutat. Us les expliquem:

Trobada gimnàstica artística (21/04)

La Trobada de gimnàstica artística, primera del curs, serà un espai de trobada on les diferents entitats participants podran lluir en el millor dels escenaris la feina que han estat realitzant amb les gimnastes d’iniciació durant tota la temporada. Durant l’acte, els diferents grups executaran exercicis de terra, barra i salt. D’aquesta manera es promociona la pràctica esportiva de la gimnàstica artística entre les nenes i joves de la ciutat. L’activitat tindrà lloc al CEM La Mar Bella.

1a jornada de Lliga Skate BCN (21/04)

Segon any consecutiu de la Lliga d’Skate de la ciutat comtal. La primera jornada de les sis que componen la lliga es disputarà al Parc Esportiu Urbà de les Corts. La lliga inclou 3 categories: principiants, open femení i open masculí, que realitzaran exercicis i acrobàcies comentades per un speaker i valorades pels jutges. L’activitat està coorganitzada pel CEEB, la FEEB, l’APC Les Corts i l’Espai JoveCardí.

4a Jornada Multiesport (22/04)

La darrera trobada de multiesport del CEEB arribarà al CEM La Mar Bella diumenge, 22 d’abril. Tots aquells pares, mares i participants escolars de primària que vulguin gaudir d’una intensa combinació de disciplines esportives podran fer-ho en la quarta trobada d’aquesta temporada.  Una trobada que promourà, per primera vegada, l’esport amb la família. Hi haurà activitats de walking, futbol i tocbol.