Hola 2018!

Unes 30.000 persones han vist l’espectacle de benvinguda a l’any nou a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. La combinació de pirotècnia, so, llum i els jocs d’aigua de la Font Màgica ha donat pas al 2018 a Barcelona.

01/01/2018 09:15h

Redacció

Els dotze grans de raïm per acomiadar l’any que acaba han format part de la simbologia i han estat el fil conductor de l’espectacle de cap d’any que es va fer ahir al vespre a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Unes 80.000 persones van viure’l en directe.

Un espectacle pirotècnic i la Font Màgica de Montjuïc també van acompanyar els assistents amb diferents coreografies, que enguany han homenatjat el músic i compositor Carles Santos. L’Institut de Cultura de Barcelona ha organitzat aquest espectacle, un any més, amb la llum, el foc, la música i l’aigua com a protagonistes i la Font Màgica, el Palau Nacional i les Torres Venecianes com a escenari.

Enguany és el cinquè cap d’any que se celebra a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, una celebració ja arrelada entre les veïnes i els veïns de la ciutat.

 

 

Més informació